International Business Company Welcome.md Moldova Sport

Plătiţi uşor şi economisiţi cu plăcere - formula magică a primului sistem cashback din Moldova.

Programul Pay&Save de la Moldova-Agroindbank a fost lansat în anul 2013 şi până în prezent este în dezvoltare stabilă: medalia de aur precum Marca Comercială 2016, aproximativ 140 de parteneri.

Vă amintim pe scurt esenţa subiectului. Toți deținătorii de carduri de plată Moldova-Agroindbank participă automat la program. Achitând cu cardul pentru serviciile partenerilor prin terminalul Moldova-Agroindbank, aceștia primesc şi o reducere din partea partenerului și o parte din banii cheltuiți înapoi pe propriul card.

Pentru a înţelege amploarea cashback-ului vom enumera câţiva dintre parteneri: Fourchette, FoxMart, Karcher, Vizaje-Nica, Baby Land, Synevo, Niagara Fitness Club, ECCO, MamiCo, MOTIKO, Nobil Spa şi Nobil Luxury Boutique Hotel.

Aspecte plăcute şi utile: un cont online, în care utilizatorul poate vedea în detaliu unde și când a plătit cu cardul, cât a cheltuit și cât a primit înapoi pe card în baza programului Pay&Save. Calcularea banilor "returnaţi" - de 2 ori pe lună, despre care sunteţi informaţi prin SMS.

Totul este mai mult decât transparent. Deci, alăturați-vă programului Pay&Save și oferiţi-le clienților dvs. care sunt utilizatori ai cardurilor Moldova-Agroindbank opţiuni suplimentare de loialitate. Cum să faceţi asta - aflaţi de la Boris Foca în aplicaţia Mr One:

http://www.mrone.md/pay-and-save-platii-uor-i-economisii-cu-placere/