Moldova Sport International Business Company Welcome.md

Echipa Pay&Save se preocupă din ce în ce mai mult de clienții săi și în fiecare zi facem totul pentru a crește numărul partenerilor de proiect.

După cum știm, proiectul Pay&Save este un proiect de loialitate a băncii Moldova Agroindbank. Adică toți posesorii de carduri MAIB primesc cashback atunci când efectuiază plăți cu cardul MAIB la partenerii Pay&Save. Cu cît mai multi parteneri existenți, cu atît mai multi oameni vor primi cashback.

De asemenea, pentru a crește numărul de parteneri comerciali, proiectul a organizat o campanie numită «Vara Partenerilor", care a inclus recenzii video, publicitate și diverse articole despre partenerii proiectului. Datorită campaniei «Partner’s Summer", s-au alăturat 15 noi parteneri din diferite categorii, doar pentru perioada de vară.

Iată lista partenerilor afiliați:

Shopping Istanbul Bazaar – 1%; Parada de Aur – 2%; Grand Optica – 3%; Promesse – 4%; Motiko  - 4%; Kärcher – 2%;

Hoteluri&Restaurante - Republic Club – 5%; Porter Yard – 2%; Old Bus – 9%; Chateau Grill & Wine – 2%; Coffee Beans Center – 9%;

Frumusețe&Sănătate - Pandhy’s – 5%

Reparații&Mobilă&Auto - VOLTA – 2%; BRC-IT – 5% 

Servicii - RAPIDASIG – 2,5%   

Proiectul Pay&Save va continua să-și mărească lista partenerilor și să ofere noi acțiuni promoționalr. Prin urmare, urmăriți știrile proiectului pe site-ul www.paysave.md.