Moldova Sport International Business Company Welcome.md

 

RAPIDASIG.md – lider de servicii on-line în domeniul asigurărilor din Republica Moldova. Compania a fost înfiinţată în anul 2008. O trăsătură distinctivă a companiei este respectul faţă de clienți și adoptarea celor mai înalte standardele etice de comportament atât faţă de clienţi cât și în interiorul companiei.

Alte avantaje ale companiei RAPIDASIG.md:

  • oferă libertatea de alegere între prețurile de la 12 societăți de asigurare;

  • întocmeşte comanda în doar 10 minute;

  • livrează gratuit;

  • oferă cadouri pentru achiziționarea de servicii de asigurare auto.

Mai mult decât atât, compania vă va notifica despre termenele de expirare a poliţei și/sau a reviziei tehnice, precum și va acorda asistență juridică în cazul survenirii cazului asigurat.

Alegând RAPIDASIG.md, fiecare client primește în mod automat garanţia că, atunci când va surveni cazul asigurat, îi va fi plătită despăgubirea de asigurare. Poate că, anume acesta şi este motivul pentru care clienții companiei răspund cu reciprocitate, dovadă fiind diplomele „Marca comercială a anului“ și „Zeiţa calităţii“, primite de companie în anul 2017.

Atenție! CashBack – disponibil la toate serviciile de asigurare rapidasig.md, cu excepția asigurărilor obligatorii*

 *CashBack nu este disponibil la procurarea RCA şi Carte Verde. Legislația Republicii Moldova interzice acordarea oricăror reduceri la RCA şi Carte Verde.

 

Adresa:

Str. Mitropolit Dosoftei, 118

www.rapidasig.md

 

CASHBACK 2.5%