Moldova Sport International Business Company Welcome.md

Din data de 6 Aprilie până în data de 20 Mai 2018, a fost lansată promoția: "Clienții Bemol și Pay&Save primesc cadouri !"

Participant putea fi oricine achită orice cumpărătură printr-un card emis de Moldova Agroindbank în rețeaua stațiilor de alimentare cu combustibil Bemol, de pe întreg teritoriul țării, în perioada dată.

La promoție au luat parte un număr de 4270 persoane.

La finele promoției câstigătorii au fost selectați prin platforma Random.org. Astfel cei 10 câștigători selectați în mod  aleatoriu sunt din întreaga țară. Șase dintre câștigători sunt din Chișinău și restul din Bălți, Taraclia, Comrat și Drochia.

Mai jos lista câștigătorilor:

1.  Egor Curus (Chișinău)

2. Pavel Lungu (Chișinău)

3. Alexandru Negru (Chișinău)

4. Iuliana Ianachi (Chișinău)

5. Valeri Cociu (Chișinău)

6. Alexei Ciobanu (Chișinău)

7. Nicoletta Canter (Bălți)

8. Larisa Cara (Taraclia)

9. Oleg Buicli (Comrat)

10. Elena Postovan (Drochia)

Cei aleși au fost premiați cu 10 carduri a câte 20L de combustibil. Înmânarea premiilor  a avut loc în data de 23 Mai anul curent, la  orele 18-30, în incinta stației Bemol de pe str. Renașterii din Chișinău.

Multumim tuturor pentru participare și implicare activă în promoția organizată de către Pay&Save!

 

Cu singuranță în viitorul apropiat o sa vă uimim din nou cu alte concursuri la fel de atractive.

Menționăm ca Pay&Save este Proiectul de loialitate al Moldova Agroindbank destinat tuturor cardurilor emise de aceasta. Astfel oricine achită la unul din partenerii comerciali ai proiectului Pay&Save primeste o parte din bani înapoi.

Mai multe detalii pewww.paysave.md