International Business Company Welcome.md Moldova Sport

A luat sfârșit campania de publicitate: "Pay&Save și Laboratorul Medical Synevo premiază pentru cel mai mare cashback!". Posesorii de carduri MAIB, care au achitat în perioada 01 noiembrie-15 decembrie 2017 la partenerii prin cadrul bancar MAIB şi au acumulat cel mai mare cashback-au primit un bonus pentru loialitate din partea Laboratorul Medical Synevo și proiectului Pay&Save, şi anume un certificat în valoare de 500 Lei fiecare.

Mai jos sunt numele câştigătorii:

1) Elena Cernoutan

2) Stanislav Melnic

3) Eugeniu Turcan

4) Radu Costru

5) Irina Rusu

6) Eduard Plesca

7) Roman Dimitriu

8) Serghei Sevcenco

9) Oleg Babii

10) Tatiana Isacov

 În data de 21 decembrie, la Laboratorul Medical Synevo, a avut loc ceremonia oficială de premiere a câștigătorilor. Cei norocoși au avut ocazia nu numai să-și câștige premiul, ci să savureze un tort delicios, iar cel mai important și mai plăcut eveniment al serii, a fost posibilitatea de a participa la o excursie interesantă și informativă în cadrul laboratorului Synevo.

Câștigătorii care nu au avut posibilitatea să participe la ceremonia de premiere, rugăm să se apropie până la sfârșitul lunii decembrie la Laboratorul Medical Synevo, pe adresa N. Testemițanu 37, cu buletinul de identitate pentru a primi certificatul.

Această acțiune a fost organizată pentru a spori loialitatea posesorilor de carduri MAIB.

Vă reamintim că Pay&Save este un program de loialitate, conceput pentru posesorii de carduri MAIB. Achitând cu cardul MAIB la partenerii Pay&Save, clienții primesc un cashback garantat. O lista completă a partenerilor Pay&Save si procentul de cashback oferit de companie le puteți fi găsi pe site-ul: http://paysave.md/ro/partners/