International Business Company Welcome.md Moldova Sport

Mulțumim tuturor pentru că ați participat la campania de publicitate “Pay&Save premiază din nou cu un certificat Vizaje-Nica cadou!”.

Posesorii de carduri MAIB, care au achitat în perioada 15 februarie-15 martie 2018 la partenerul comercial Vizaje-Nica, prin cardul bancar MAIB şi au acumulat cel mai mare cashback-au primit câte un certificat cadou pentru loialitate din partea Vizaje-Nica și proiectului Pay&Save, şi anume 10 (zece) certificate în valoare de 300 Lei fiecare.

La campanie au participat toți utilizatorii deținători de carduri bancare Moldova Agroindbank.

În data de 23 și 28 martie 2018, în incinta magazinului Vizaje-Nica, CC Sun-City din Chișinău a avut loc ceremonia oficială de premiere a câștigătorilor, fiecare câștigător a primit câte un certificat cadou în valoare de 300 Lei.

Lista celor 10 câștigători:

1.      Nicolae Maliu/2.  Inesa Colev

3.      Elena Cazacov/4.  Fedora Palamari

5.      Raisa Chilan/6.   Cristina Gurulea

7.      Victoria Ursan/8.   Raisa Versteac

9.      Olga Daniliuc/10.  Angela Gatman

Această acțiune a fost organizată pentru a spori loialitatea posesorilor de carduri MAIB.

Încă odată mulțumim că ați participat activ la această campanie.

Vă reamintim că Pay&Save este un program de loialitate, conceput pentru posesorii de carduri MAIB. Achitând cu cardul MAIB la partenerii Pay&Save, clienții primesc un cashback garantat. O lista completă a partenerilor Pay&Save si procentul de cashback oferit de companie le puteți fi găsi pe site-ul: http://paysave.md/ro/partners/