International Business Company Welcome.md Moldova Sport

RE-STRUCTURE filler Express este un serviciu exclusiv la Olsi SPA & Beauty Center, pentru restaurarea intensă a părului de la laboratorul de cercetare FRAMESI.

Conceput pentru părul uscat, pentru părul care nu se pieptene bine, pentru cei subțiri, fără viață, precum și pentru cei care îngrijirea normală nu mai ajută. Dacă părul este cu adevărat deteriorat, atunci au nevoie de restaurare profundă, iar singura modalitate de a face acest lucru este să folosești o concentrație specială de ingrediente active, care, precum cărămizile, vor umple structura părului, restabilind profund și rapid structura acestuia.

Ingrediente cheie active: acid hialuronic, colagen marin, un nou polimer siliconic de nouă generație.

- acid hialuronic - o componentă hidratantă. Este nevoie de molecule de apă, acționează ca o substanță cimentară, ajutând părul să restabilească umiditatea și tonul.

- colagen marin - proteine proteice. Umple zonele cele mai deteriorate ale părului, restabilindu-le elasticitatea.

- polimer siliconic. Fiind parte integrantă a cuarțului și a multor alte minerale prețioase, accelerează procesul de keratinizare și sinteză a colagenului și a elastinei.

- extract de perle - pentru strălucire. Compoziția perlei include 16 aminoacizi, oligoelemente și polizaharide care readuc părul din interior, făcându-l dens și strălucitor.

- Vitamina E - antioxidant.

Procedura EXPRESS FILLER este în trei etape și constă în utilizarea secvențială a șamponului REVITALIZANT SHAMPOO, gel EXPRESS FILLER și a balsamului PRECIOUS FLUID. Efectul procedurii este vizibil IMEDIAT!