International Business Company Welcome.md Moldova Sport

Compania Mr. Scriubber este un tanar producator ucrainean de produse cosmetice naturale. A pornit Scriubber cu un scrab de cafea de pentru corp în 2015, brandul își extindea gama de fiecare lună, care în prezent se ridică la mai mult de 50 de tipuri de produse.

Scrub pentru corp si fata, masti cosmetice, șampoane și geluri de duș, uleiuri pentru păr, unghii si sprancenele, mousse de spălare și machiaj, ulei pentru îndepărtarea cosmeticii, săpun și bombe pentru baie - tot ce ai nevoie pentru un corp sănătos și o persoana reprezentată în rândul sortimentului TM Mr. Scrubber. Pentru bărbați, a fost dezvoltată o linie cosmetică separată, uleiuri naturale, elemente organice, care sunt principalele componente ale produselor cosmetice, sare de mare, argilă și zaharuri naturale. Aceste produse cosmetice nu contin sulfat și parabeni, sunt utilizate doar produse si conservanți naturali și aromati.

Cosmetica TM Mr.SCRUBBER Moldova si-a găsit clienți de diferite vârste, care apreciază produse cosmetice naturale, tinde să aibă un corp sănătos, aspect radiant datorită îngrijire a pielii si parului de zi cu zi. Designul atrăgător al ambalajului modern, liniile cosmetice gândite îi încurajează pe consumatori să devină clienți obișnuiți ai domnului Scriubber.

 Motto-ul de brand, - IUBESTE-TI pieleA, - este marca de dragoste pentru clienții sai precum și dragostea clienților fata de corpul sau!

Vin-o să cumperi produse cosmetice naturale, în centrul comercial Grand Hall, și nu uitați să achitati cu cadul bancar MAIB pentru a obține un Cashback in valoare de 4%.

Adresa:

Bd. Negruzzi 2/4, Grand Hall

CASHBACK 4%