International Business Company Welcome.md Moldova Sport

De această dată, Asociația Obștească „Un Pas Împreună“, în baza proiectului de loialitate „Pay&Save“, în parteneriat cu „Moldova Agroindbank“, au decis să bucure copiii prin a organiza un campionat sportiv de kickboxing pentru copii.

Campionatul denumit „Cupa Pay&Save“ a avut loc pe data de 27 decembrie în incinta „Liceului teoretic Lomonosov”, cu sprijinul clubului sportiv Coltuc-Gym.

În luptă au participat 40 de copii, cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani din diferite regiuni și licee.

În decurs de 4 ore, am urmarit peste 20 de lupte spectaculoase, care emanau dragostea față de sport, față de copii și desigur într-o atmosferă sărbătorilor de Iarnă.

Toți copiii au obținut locuri câștigatoare și au fost premiați cu cadouri de la Moș Crăciun!

In calitate de Moși Craciuni au fost:

  • organizatorii evenimentului: proiectul Pay&Save, Asociația Un Pas IMPREUNA și Moldova Agroindbank,

  • în parteneriat cu Rețeaua de supermarket Fourchette, Compania de patiserie Panilino șiLaboratorul Medical Synevo

Asociația „Un pas Împreuna“ aduce mulțumiri tuturor copiilor pentru participare și starea de spirit excelentă pe care au dăruit-o, clubului sportiv „Coltuc-Gym“ pentru șansa de a realiza un campionat și, desigur, partenerilor: „Fourchette“, „Panilino“, „Synevo“, care ne-au ajutat cu cadourile plăcute oferite!

                                                                     * * *

Reamintim că, asociația „Un Pas Împreuna“ – este o organizație obștească, care a fost fondată de către Boris Foca, în noiembrie 2012, prin prisma proiectul de loialitate „Pay&Save“ în parteneriat cu „Moldova Agroindbank“. Scopul organizației -este de a ajuta oamenii nevoiași, copii bolnavi, orfani și toți cei care au nevoie de ajutor.