Moldova Sport International Business Company Welcome.md

Cu ocazia Sfintei Sarbatori de Paste ce se apropie cu pasi grabiti, echipa Pay&Save cu MAIB da startul unei noi promotii, si anume: „Cumpărăturile devin mai plăcute cu Pay&Save”.  Promotia se va desfasura in perioada 10 Aprilie – 10 Mai 2017 si va consta in faptul ca, toti clientii care vor achita cu cardul bancar MAIB si vor tranzactiona cea mai mare suma in reteaua magazinelor "Fourchette", "Fourchette Gourmet" sau la alimentarea transportului auto la statiile peco si anume "Tirex-Petrol" au sanse sa castige unul din cele 8(opt) certificate cadou in valoare de 700lei. 

Pay&Save a lansat aceasta campanie promotionala „Cumpărăturile devin mai plăcute cu Pay&Save” de fidelizare a clientilor in colaborare cu Moldova Agroindbank.

În fiecare zi oamenii fac cumparaturi in centre comerciale si isi alimenteaza automobilele în statiile peco. Achitand cumparaturile cu cardul de la Moldova Agroindbank in magazinele "Fourchette", "Fourchette Gourmet" si alimentand automobilul in statiile "Tirex-Petrol", acum pot fi de doua ori mai placute, caci pe langa premiile din cardul companiei, clientii primesc și cash-back garantat. Acum cumpărătorii vor cunoaște la ce magazine și stații peco se pot adresa.

Pay&Save – este un program de loialitate destinat deţinătorilor de carduri Moldova Agroindbank. Achitând cumpărăturile cu cardul MAIB la partenerii Pay&Save, clienţii primesc cashback garantat la fiecare plată.

Lista completă a partenerilor Pay&Save, precum şi cashbacak-ul oferit de fiecare companie poate fi găsită la adresa:  http://paysave.md/ro/partners/.

Mai multe detalii referitor la Campania promoţională găsiţi în Regulamentul promotionala „Cumpărăturile devin mai plăcute cu Pay&Save” sau la Serviciul Call Center: (067)66-00-26.