International Business Company Welcome.md Moldova Sport

 Chiar daca suntem invadați din toate părțile de oferte, sugestii, sfaturi, nimic din ce îți iese în cale nu ți se pare potrivit sau deosebit pentru copilul fiecăruia.

 Trebuie să știm că fiecare micuț nu are nevoie să fie impresionat, ci doar să fie surprins plăcut de un cadou, cât de mic, care să-i stârnească bucuria.

Anul acesta Asociația "Un Pas Împreună" în colaborare cu proiectul de loialitate Pay&Save și Banca Comercială MOLDOVA AGROINDBANK S.A., si cu sprijinul partenerului comercial  Î.C.S. FOURCHETTE S.R.L.  a organizat o surpriză pentru toți copii prezenți în acea zi în incinta magazinului Fourchette de pe strada Arborilor (CC MallDova) din Chișinău.   

De data aceasta am ales să bucurăm copii cu câte o carte, carte de povești, cu dulci amintiri din copilărie, povești cu care ne alintau și părinții noștri cândva. Măcar pentru o zi e bine să ne simțim fiecare din noi copil, acea stare de libertate și entuziasm văzut în orice lucru mărunt.

Copiii au fost plăcut surprinși și foarte mulțumiți. Peste o sută de copii au primit câte o carte de povești, recunoștința lor s-a putut vedea pe chipul lor gingaș.

 Echipa noastră întotdeauna acordă maximă seriozitate atunci când vine vorba de sprijin și ajutor, mai ales când e vorba de copii.                                                 

Vă reamintim că asociația "Un Pas Impreună" este o organizație non- profit fondată de proiectul de loialitate Pay&Save, al cărui CEO & Founder este dl. Foca Boris, în parteneriat cu B.C. "Moldova Agroindbank" în noiembrie 2012. Scopul organizației este de a da o mînă de ajutor oamenilor nevoiași, copiilo bolnavi, orfani și toți cei care au nevoie de ajutor, sprijinindu-i atît financiar cît și moral.