Fourchette

Fourchette

CashBack: 2.0%


Rețeaua de supermarketuri Fourchette, a făcut primii pași în 1992, în Ucraina, ca mai apoi, în 2006 să apară și pe piața Republicii Moldova cu un concept de supermarketuri de cumpărături pentru toată familia.

Avem 15 supermarketuri în toată țara cu peste de 1 milion de cumpărături lunar și aduce pe rafturile magazinelor peste 40 000 de produse alimentare și de uz casnic. Suntem mândri să spune că avem ca principii de bază diversificarea sortimentului de produse și accesibilitatea prețurilor pentru toate categoriile de clienți, fără excepție.

În 2018 am deschis taraba de pește și produse de mare proaspete, având un succes enorm. Mai mult, suntem și prima rețea de supermarkete din țară care are propria Enotecă, unde toate vinurile sunt păstrate la temperaturile potrivite.   

Fourchette este un supermarket de cumpărături pentru toată familia, unde fiecare membru își va putea găsi și alege produsele potrivite. Promoțiile noastre săptămânale și lunare fac deliciul cumpărătorilor, astfel încât aceștia devin fideli magazinelor Fourchette și sunt remunerați cu campanii și concursuri online și offline foarte des.

Adresele noastre, la care care vă așteptăm cu drag:

Chişinău, Calea Ieșilor 10 (CC Solaris)

Chişinău, bd. Moscova 19

Chişinău, str. Arborilor 21 (CC Shopping MallDova)

Chişinău, str. Ceucari 2/7

Bălţi, str. Alexandru cel Bun 5

Bălţi, str. Hotin 17

Edineţ, str. Independenței 90

Soroca, str. Ștefan cel Mare 110

Ungheni, str. Naționala 17

Nisporeni, str. Suveranității

Comrat, str. Pobedi 58

Cahul, str. Ștefan Cel Mare 20

Cahul, str. Ștefan Cel Mare 29a

Taraclia, str. Inzova 14 a

Vulcănești, str. Lenin 79


Filiale