Pani Pit

Pani Pit

CashBack: 4.0%

  • (022) 24-01-27

Pani-Pit este un restaurant în stil francez «à la bourgeois”, amplasat în centrul oraşului, renumit prin atmosfera sa unicală şi democratică.

Aroma cafelei proaspăt măcinate, un interior excepţional, unde orice detaliu este bine ghîndit, crează un confort şi o ambianţă incomparabile.

Restaurantul se compune din 3 săli cu un design original, dintre care 2 săli sunt destinate nefumătorilor, fapt înalt apreciat de către public.

Posibil că Pani-Pit este unicul local din Chişinău, unde aveţi posibilitatea să vă predaţi amintirilor nostalgice, însoţite de sunetele vii al saxofonului, chitarei şi vioarei, care răsună zilnic pe terasa de vară al restaurantului. Ea reprezintă o curte pavată, inundată de flori, cu un mobilier elegant din fier şi lemn cu pernuţe comode, cu obloane mari din lemn şi un havuz ce emană răcoare înviorătoare în zilele toride de vară, datorită cărora se crează o senzaţie că nu te mai afli la Chişinău, ci la Paris, alinat de o muzică uşoară şi plină de dragoste.

Bucătăria de la Pani-Pit este o bucătărie selectă şi rafinată unde poţi savura bucate europene ce se îmbină reuşit cu cele naţionale şi desigur, cu cele franceze. Cele din urmă sunt create de către bucătarii francezi, care poposesc cu regulitate pe la PANI PIT ca să “alinte” clienţii cu ceva deosebit şi exclusiv.

Adresa:

Chisinau, str. 31 August 1989, 115


Filiale