Delice D’ange

Delice D’ange

CashBack: 4.0%

  • (022) 24-14-28

Din momentul creării sale, patiseria Délice d’Ange, a cucerit publicul din Chişinău.

Zilnic vă stă la dispoziţie un local, unde s-a creat cu multă dragoste o ambianţă care te face să te simţi copil. Decorul din lemn, cu preponderenţa gamei de cafeniu, care se combină perfect cu dulciurile expuse în vitrină ce îţi lasă gura apă şi nu mai poţi rezista “sărbătorii dulciurilor” care domneşte în jur. Cele mai delicioase croasane, cele mai extraordinare tartelete, torte admirabile de ciocolată, cremă, fructe, alune, migdale, stafide şi curmale,Ingheţată, biscuiţi, prăjituri .Toate acestea nu-i lasă indiferenţi nici pe pici, nici pe adulţi.

În plus, mai există şi varianta « bistro » cu cele mai gustoase şi neobişnuite Quiche-Lorain cu viţel şi ciuperci, cu şuncă şi măsline, cu somon şi broccoli, cu roşii şi avocado, etc. Secretul deliciilor îngereşti se datorează nu numai celor mai alese ingrediente, dar şi unei tehnologii speciale de frămîntare al aluatului, reţetelor meticulos perfecţionate pe parcursul anilor şi desigur, măiestriei patiserilor, care au descoperit secretul reţetelor clasice de la maieştrii renumitelor şcoli LENOTRE şi VALRHONA. În laboratorul magic al patiseriei, se prepară orice tortă pentru oricare omagiere, cu un design individual : torte de nuntă, cumătrii, aniversări, corporative, ş.a.

Clenţii cei mai fideli sunt copiii, care descoperă spre marea lor bucurie la etajul doi, o zona creată special pentru ei. În mijlocul căreia se înalţă un copac misterios, pe ramurile căruia şi-au găsit adăpost buburuze şi gîndăcei, fluturaşi şi spiriduşi, Copiii au posibilitatea nu numai să savureze dulciuri, dar şi să se joace cu jucării, să deseneze, să coloreze figurine din gips. Ei se află sub supravegherea unui personal calificat care le stă la dispoziţie.

Petrecerea sărbătorilor şi aniversărilor sunt deosebit de interesante şi de neuitat, însoţite de muzică, surprize plăcute şi cadouri. Vara copiii se pot distra pe un mic teren amenajat la terasa de vară.


Filiale