Proiectul Pay&Save – este un proiect absolut inovaţional pe piaţa bancară, ce constă în fidelizarea unei comunităţi de persoane, şi anume deţinătorii de carduri Moldova Agoindbank, care vor beneficia de diverse reduceri. Conform schemei de bază al acestui proiect, o parte din banii cheltuiţi la procurarea sau achitarea pentru marfă/servicii îi va fi restituită clientului pe conturile sale bancare. Astfel, acest proiect este primul proiect de cashback în Republica Moldova. El întruneste cele mai titulare companii, întreprinderi din Republica Moldova, ce prestează diverse servicii şi comercializează cele mai variate mărfuri, companii ce merită încredere având un înalt nivel de deservire, atitudine ireproşabilă faţă de clienți şi o calitate sporită a mărfurilor.

BC „Moldova Agroindbank” SA, liderul pieţei bancare din Republica Moldova, în parteneriat cu „International Loyal Transfer” SRL au lansat la data de 3 aprilie un proiect comun, întru fidelizarea tuturor deţinătorilor de carduri bancare emise de către Moldova Agroindbank. Proiectul numit „Pay&Save” este o premieră pentru Republica Moldova şi reprezintă unul din cele mai inteligente şi avantajoase programe de reduceri aplicate la nivel internaţional. Prin caracterul său unic, proiectul „Pay&Save” reprezintă un nou instrument de economisire a mijloacelor băneşti - simplu, motivant şi atractiv. Graţie acestui proiect, cardurile emise de Moldova Agroindbank vor deveni în mod automat carduri de reduceri, garantînd discounturi importante la cele mai diverse mărfuri şi servicii, oferite de către partenerii comerciali ai proiectului.
Caracterul inovator al proiectului rezidă în conceptul de „cashback”, în traducere din engleză - „bani înapoi”, concept care va permite deţinătorilor de carduri bancare să-şi suplinească conturile de card, obţinînd înapoi o parte din banii cheltuiţi la cumpărături.
 
Serghei CEBOTARI, Preşedintele BC „Moldova Agroindbank” SA: „În condiţiile în care tehnologiile informaţionale invadează toate domeniile vieţii şi activităţii umane, remodelarea serviciilor şi produselor prin aplicarea soluţiilor inovaţionale este un trend indispensabil al pieţei financiar-bancare de astăzi. În acest context proiectul Moldova Agroindbank şi International Loyal Group reprezintă un sistem eficient şi competitiv de plăţi fără numerar care oferă avantaje pentru întreprinderile comerciale sau prestatoare de servicii, pentru comunitatea bancară, dar, în primul rînd, pentru consumatori. Prin participarea la proiectul „Pay&Save”, aceştia obţin o soluţie inteligentă, profitabilă şi plăcută de a acumula bani. Pe termen lung, asemenea proiecte contribuie la creşterea eficienţei pieţei financiare, la dezvoltarea stabilă şi dinamică a economiei naţionale şi la integrarea acesteia în sistemul financiar global. În acest sens contribuţia MAIB este una firească, deoarece, în calitate de lider al pieţei bancare din ţară, Moldova Agroindbank are rolul de locomotivă în dezvoltarea şi perfecţionarea continuă a acesteia”.
Moldova Agroindbank şi Loyal oferă prin intermediul acestui proiect posibilitatea unică de a primi bani înapoi pe card la fiecare cumpărătură şi de a achita cumpărăturile sau serviciile prin intermediul unui singur card, care pe lingă siguranța și comoditatea unui mijloc de plată, are și proprietățile unui card de reduceri.
Programul „Pay&Save”este aplicat în cele mai de succes companii de comerţ şi de servicii din Republica Moldova, care reprezintă fiecare a doua întreprindere din toate domeniile aferente (produse alimentare, servicii, alimentare cu petrol, etc.). În proiect au fost atrase companii cu un grad înalt al încrederii şi al deservirii, cu atitudine ireproşabilă faţă de client şi calitate superioară a mărfurilor şi serviciilor.
 
Boris FOCA, director „ International Loyal Transfer” SRL: „Am reuşit în premieră naţională să lansăm acest proiect cu un viitor promiţător. Compania Loyal identifică, proiectează şi gestionează cele mai potrivite servicii necesare, garantând că rezultatele finale sunt cele aşteptate. Obiectiv primordial constituind încrederea şi aprecierea clienţilor şi partenerilor noştri".
Ceea ce facem nu este altceva decât încercarea de a consolida un sistem de fidelizare, de a forma o comunitate de oameni care au o atitudine inteligentă față de cheltuieli. Pentru noi un client mulțumit este acel client care va primi o satisfacție sub formă de bani reali pentru devotamentul său, nu doar bonusuri și steluțe. Prin acest sistem aducem o notă pozitivă fluxurilor băneşti şi în acelaşi timp, recompensăm partenerii comerciali cu vânzări, iar pe clienţi - cu bani înapoi. De aici şi sloganul acestui proiect: Pay&Save – platește și economiseşte! ”
 
Toţi deţinătorii cardurilor emise de BC „Moldova Agroindbank” SA, dar şi deţinătorii fiecărui nou card eliberat de către MAIB – devin în mod automat participanţi în proiect şi membri ai unei Comunităţi de Cumpărători, care vor beneficia de reduceri sub formă de bani returnaţi pe card, de fiecare dată cînd achită produse sau servicii în reţeaua Partenerilor Pay&Save. Lansarea acestui proiect determină trecerea la o nouă etapă în evoluţia achitărilor fără numerar, a sistemelor de fidelizare, şi cel mai important - a soluţiilor de economisire a banilor.
 
 
Despre BC „Moldova Agroindbank” SA: "BC Moldova Agroindbank SA este liderul sistemului bancar al Republicii Moldova. În calitate de bancă universală, Moldova Agroindbank prestează o gamă variată de produse şi servicii de calitate, atît persoanelor fizice cît şi celor juridice. Moldova Agroindbank a obţinut rezultate remarcabile, creîndu-şi în cei 25 de ani de activitate o reputaţie excelentă printre clienţii şi partenerii săi, graţie stabilităţii financiare, rentabilităţii capitalului şi a managementul corporativ eficient. Moldova Agroindbank şi-a construit un nume atît în ţară cît şi peste hotarele ei. An de an, rezultatele obţinute de către bancă au fost apreciate de numeroase publicaţii internaţionale precum The Banker, Euromoney, Global Finance, Finance Central Europe and World Finance etc". www.maib.md
 
Despre „International Loyal Transfer” SRL: "„INTERNATIONAL LOYAL TRANSFER” SRL a fost fondată la data de 18 septembrie 2012. Însuși cuvântul Loyal înseamnă devotat, fidel, ceea ce defineşte conceptul de activitate al companiei, ea propunîndu-şi să lanseze şi să consolideze sistemele de fidelizare a clientelei. Compania Loyal este cofondatorul proiectului „Pay&Save”, iar motto-ul Loyal „Cheltuiește banii cu profit“ uneşte o reţea naţională ce include cei mai importanţi parteneri comerciali din ţară şi o comunitate de cumpărători deţinători de carduri de la Moldova Agroindbank".